Geschiedenis

Geschiedenis

Anytrade heeft sinds 1977 door haar directeur grootaandeelhouder, dhr. Haagsma, ervaring in handel en internationaal zaken doen op wereldwijde schaal.

Vanaf begin jaren ’90 dhr.Haagsma aanwezig in Rusland en sinds 1999 heeft een van zijn bedrijven een samenwerkingsverband met de Politechnische Universiteit in St. Petersburg.

Waarom deze steden?

Sint Petersburg, Rusland

St. Petersburg is een bruisende stad, die met 5 miljoen inwoners zeker te vergelijken is met Rotterdam.
De gunstige ligging en de internationale zeehaven maken van St. Peterburg een uitstekend logistiek knooppunt.
Er is veel industrie en er is opslag capaciteit voor de meest gangbare goederen.
De inwoners hebben een gezonde werkmentaliteit en een goede beheersing van westerse talen.

Baku, Azerbeidzjan

Alle zuidelijke GOS- landen zijn goed bereikbaar vanuit Baku. De stad heeft moderne communicatie en infrastructuur. Azerbeidzjan is een van de snelst groeiende opkomende markten in dit gebied. Strategisch gezien heeft Baku ook een belangrijke geografische ligging, namelijk op de kruising van Europa en Azië.

Tashkent, Uzbekistan

Tashkent is de hoofdstad van Uzbekistan, en een geschikte uitvalsbasis voor de handel met omringende STAN-landen, zoals Kirgistan, Kazachstan, Turmenistan en Tadjikistan. Oezbekistan is het grootste land wat betreft de bevolking. Deze groeit met een enorm tempo en de verwachting is dat in 2020 de bevolking ongeveer 40 miljoen zal bedragen.

De regering besteedt veel aandacht aan de verbetering en de uitbreiding van de agrarische productie. Buitenlandse know how speelt hierbij een belangrijke rol.

 

English

Zakelijk steunpunt
Anytrade B.V.

Drentse Poort 18
9521 JA
Nieuw Buinen

tel:+31(0)599 696 030
fax:+31(0)599 650 135

email: info@anytrade.nl

internet: www.anytrade.nl

KvK: 04087964

Routeplanner: